ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Yavuz Selim İlkokulu

Güvenli İnternet Veli Semineri

Okulumuz rehberlik servisi tarafından velilere yönelik düzenlenen güvenli internet kullanımı semineri, internetin artan önemi ve çocukların dijital dünyadaki güvenliği konusunda farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır. Seminerde, ebeveynlere çocukları için sağlıklı ve güvenli bir dijital ortam oluşturmanın önemi vurgulanmıştır. Ayrıca, çocukların interneti nasıl etkili ve güvenli bir şekilde kullanabilecekleri konusunda pratik ipuçları ve stratejiler paylaşılmıştır.

Güvenli internet kullanımı seminerinde, çocukları internetin olası tehlikelerine karşı nasıl koruyabilecekleri ve çevrimiçi etkileşimlerinin denetlenmesinin önemi üzerinde duran rehber Öğretmenimiz Elif PALAZ, ebeveynlere, çocuklarının internet kullanım alışkanlıklarını yakından takip etmeleri, çocuklarıyla açık iletişim kurmaları ve çocuklarına dijital dünyada doğru kararlar almaları konusunda rehberlik etmelerini önerdi. katılım sağlayan velilerimize ve Elif PALAZ öğretmenimize teşekkür ederiz.

08-03-202408-03-202408-03-2024

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 14:47 - Görüntülenme: 56