ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Yavuz Selim İlkokulu

0222 3222025
ZAFER MAH. ÖZEN SOK. NO2 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR
Vizyon
Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği;Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; Yönetici, Öğretmen, Personel, Öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin en iyi ilkokulu olmaktır.
Misyon
Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; Yüce önder Atatürk´ün ´´Büyük Türkiye´´ idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ders Başlangıç Saati : 08:50 Ders Bitiş Saati : 14:50
Ulaşım
SAKARYA CADDESİNDEN GEÇEN TÜM DOLMUŞ VE OTOBÜSLER İLE OKULUMUZ YAKINLARINDA İNEREK ULAŞILABİLİR.AYRICA 10 NUMARALI KUMLUBEL TRAMVAYI İLE GAFFAR OKKAN DURAĞINDA İNEREK OKULUMUZA ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
Zafer Mah. Özen Sok. No:2 Tepebaşı/ESKİŞEHİR
OKULUMUZDA eTwinning PROJELERİ UYGULANMAKTADIR.
Hedeflenen kitap sayısı: 4823